News

Nieuwe seizoen!
Het nieuwe concert seizoen is weer begonnen. Wij kijken onder andere heel erg uit naar onze Dutch Classical Talent Tour, volgend jaar maart, en de vele andere concerten in Nederland, Zwitserland en Kroatië. Check onze agenda!

 

Internationale Kamermuziek Concours in Osaka (Japan)

We zijn weer terug uit Osaka en zijn erg blij dat we tot de halve finale gekomen zijn. U kunt onze optredens hier terug zien:

Eerste ronde op youtube (min 42:00) 

Tweede ronde op youtube (min 56:00)
Bedankt voor alle steun. We hebben een geweldige tijd gehad in Japan!

 

Laureate Dutch Classical Talent

We hebben net gehoord dat we éen van de vier finalisten van Dutch Classical Talent zijn, een van de meest gerenomeerde concoursen in Nederland. Als finalisten gaan we tijdens de volgende seizoen op tour en spelen concerten in de belangrijkste zaalen in Nederland. We kijken uit naar deze fantastische kans!

Website

 

Ardemus Quartet wint het internationale concours 'Ferdo Livadić'

We zijn heel erg blij te mogen zeggen dat we de eerste prijs hebben gewonnen tijdens het 13e internationaale concours voor jonge musici "Ferdo Livadić" in Samobor, Kroatië.

Door de prijs die we gewonnen hebben zullen we o.a. een nieuw geschreven werk voor saxofoon kwartet en symfonieorkest van Davorin Kempf in première brengen tijdens de volgende editie van het Samobor Muziek Festival.

Website
 

Ardemus Quartet bij de Nederlandse Televisie

We zijn blij om onderdeel te zijn van de serie "Talent Boven Water" van de TV zender Brava. De uitzending is nu beschikbaar op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=9EL3PLwDK5M

 

Festival Zomer

Wij hebben genoten om op meerdere leuke festivals te kunnen spelen deze zomer: Muziekavonden in St. Donat in Zadar (Kroatië), NJO Muziekzomer en Grachtenfestival in Amsterdam! Hier de reportages die onlangs werden uitgezonden op de Nederlandse TV:

Reportage Concert NJO Muziekzomer

Reportage Concert Grachtenfestival

 

Publieksprijs Grachtenfestival Conservatorium Concours

We zijn heel blij dat wij de publieksprijs hebben gewonnen tijdens het Grachtenfestival Conservatorium Concours. We hebben erg genoten van ons optreden in de NedPho Koepel in Amsterdam en verheugen ons op ons concert tijdens het Grachtenfestival in augustus!

 

Prijs bij Storioni Toonzaal Competitie

We zijn blij te mogen aankondigen, dat wij bij de Storioni Toonzaal Competitie in Den Bosch de Aanmoedingingsprijs hebben gewonnen, die deze keer voor het eerst werd uitgereikt.

 

2e prijs Papandopulo Concours in Kroatië

 We zijn erg blij te mogen vertellen dat wij de 2e prijs hebben gewonnen tijdens het Papandopulo Concours in Zagreb! Na het spelen van 3 rondes in de beroemde Lisinski concertzaal ontvingen wij de 2e prijs en een speciale prijs voor onze uitvoering van de Bagatelles van Ligeti.

 

 Facebook en Twitter

Houd onze Facebook en Twitter paginas in de gaten voor de nieuwste updates:

https://www.facebook.com/ardemusquartet

https://twitter.com/ardemusquartet

 

info@ardemusquartet.com